Hemsida för företag?

Hemsida för företag?

Jag bygger en hemsida till ert företag

Jag hjälper er med en ny hemsida för ert företag! Jag har många års erfarenhet av att bygga hemsida till företag. Jag utgår alltid efter era behov och egna idéer. Tillsammans tar vi sedan fram en plan som ligger till grund för vårt arbete med den nya företagshemsidan. För mig är det viktigt att ni som kunder känner er helt nöjda.

Låt mig skapa hemsidan till ert företag

Det är mycket man ska tänka på när man ska köpa hemsida till företag. Jag bygger hemsidor i WordPress som är ett av världens mest populära CMS system. WordPress är användarvänligt och enkelt att använda. Detta gör det enkelt att hantera er hemsida så ni kan fokusera på innehållet istället för tekniken. Att använda ett välkänt CMS som WordPress är samtidigt en trygghet för er i många år framöver.

Hemsida Företag

Era behov och önskemål ligger till grund för hur er nya hemsida blir designad. Ni kan välja på följande:

  • Skräddarsydd – Avancerad hemsida skapad efter specifika behov som inte går att täcka med standardmallar.
  • Standard – Enkel hemsida baserat på färdiga mallar.
  • Mix – hemsidan är baserad på färdiga mallar medan enskilda sidor är skräddarsydda.

hemsida företag

Du får en modern, lättanvänd & snygg hemsida

Några anledningar till att ni ska anlita mig för att bygga er nya hemsida:

  • Anpassad för alla enheter – Er hemsida blir mobilanpassad med responsiv design, och anpassar sig då för mobiler och surfplattor.
  • Bättre sökmotorplacering – Er hemsida får en teknisk sökmotoroptimering så att sökmotorer enkelt kan hitta ert innehåll. Ni får de bästa förutsättningarna att synas bra med ert företags hemsida på Google och övriga sökmotorer.
  • Fler funktioner – Alla hemsidor jag bygger har stöd för alla tänkbara funktioner som Sociala medier, Nyhetsbrev, Google Maps, bildgalleri och bildspel.
  • HTML5 & CSS3 – Er hemsida byggs enligt webbstandard.
  • Framtidssäkert & lättskött – WordPress är ett av världens populäraste system. Det kommer ständigt nya uppdateringar och förbättrar både funktioner och säkerhet så att ni kan känna er trygga i att ert företags hemsida fungerar korrekt! WordPress är känt för att vara enkelt att arbeta med.

Här hittar du några av mina kundreferenser.

Kontakta mig för offert på er nya hemsida redan idag!

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta mig så pratar vi om dina idéer om en ny hemsida och ert företags mål.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Kontakt” link=”/kontakt/” target=””]

kontakt

[accordion title=”Vanliga frågor”]

[accordion-item title=”Varför ska ni välja mig för er nya hemsida till ert företag?”]
Jag har arbetat med webb under många år och har väldigt bred kunskap om både programmering och design. Jag har jobbat med hemsidor och programmerat för webb sedan 1998 och älskar att jobba med webb och särskilt WordPress. Jag brinner för att hjälpa kunder att få snygga och moderna hemsidor. Ert företags hemsida får en professionell design. För mig är det viktigt med långsiktiga kundrelationer där vi arbetar tillsammans mot samma mål. Detta bygger förtroende och banar för hög kvalitet.
[/accordion-item]

[accordion-item title=”När kan vår nya hemsida vara klar?”]
I normala fall brukar leverans av enklare hemsidor ske inom 10-15 arbetsdagar från projektstart. Större och mer avancerade hemsidor tar längre tid, ofta 1-2 månader. Jag kan ofta leverera hemsidor snabbare efter överenskommelse.
[/accordion-item]

[accordion-item title=”Vad kostar en komplett hemsida?”]
Det beror på vilka funktioner och design er hemsida ska ha! Avancerad eller enkel. Se aktuella priser eller kontakta mig och förklara vad ni behöver så kommer vi tillsammans fram till en bra lösning.
[/accordion-item]

[/accordion]